Szülésfelkészítés, szoptatási tanácsadás, kismama és gyermekágyas masszázs Győrben

Albert Nóri - Szülésfelkészítő tréner, dúla, gyermekágy- és szoptatástámogató dúla, masszőr, babamasszőr, haptoterapeuta, pedagógus

E-mail: doulanori@gmail.com
FB/ Albert Nóri - Szülésfelkészítő Győrben - Várandós Családi Műhely
FB/ Korokan masszőr Győr - Albert Nóra
https://haptonomia.hu/szakemberek/


doulanori@gmail.com

2022

2022.02.09 08:31
Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki 2021-ben úgy döntött, bizalmába fogad, és segítséget kér tőlem élete legszebb, legintimebb és legbensőségesebb szakaszában.
Köszönet minden Párnak, akik velem készültek Babájuk születésére, szoptatásra, a gyermekágyas időszakukra.
Köszönet az Édesapáknak az odaadó figyelmükért, lelkesedésükért és csodálatos hozzáállásukért, amellyel gyermekeik Édesanyját támogatták a felkészülésben, a biztonságos szülésben és az azt követő gyermekágyas időszakban! Csodálatosak vagytok!
Köszönet azoknak a várandós Kismamáknak, Édesanyáknak, akik megengedték, hogy testük szentélyét, amelyben egy új kis élet fejlődik, masszázzsal, szeretetteli érintéssel segítsem egy harmonikus-kiegyensúlyozott várandósságot támogatva.
Köszönet minden kedves Vendégemnek, aki a KoroKan masszázst választotta gyógyuláshoz, töltődéshez, az egészsége támogatásához!
Köszönet minden Édesanyának és Édesapának, aki bizalmába fogadott, és segítséget kért és fogadott tőlem babája szoptatásával és táplálásával, altatásával és gondozásával kapcsolatosan. Csodálatosak vagytok, hogy kitartóan és odaadóan igyekeztek megtalálni magatokban a Babátok számára legjobb, azaz az elég jó Szülőt!
Köszönöm minden visszajelzéseteket, és hogy újra és újra megkerestek!
Köszönöm minden Édesanyának, aki kisebb és nagyobb gyermekével való nehézségeit, dilemmáit megosztotta velem, és együtt gondolkodva megtalálhattuk a legjobb utat és támogatást nektek!
Köszönöm, hogy megismerhettelek Mindannyiótokat, hogy veletek örülhettem babátok születésének és sikereiteknek, segíthettelek benneteket nehézségeitekben, fájdalmaitok és bánataitok elengedésében, és hogy folyamatosan tanulhatok tőletek, gazdagodhatok általatok!
Számomra csodálatossá és gazdaggá tettétek ezt a furcsán nehéz 2021-et!
Nagyon szép, egészséges, csodás pillanatokban, szeretetben és ölelésekben gazdag és boldog 2022-őt kívánok Mindnyájatoknak!
Szeretettel: Nóri