Szülésfelkészítés, szoptatási tanácsadás, kismama és gyermekágyas masszázs Győrben

Albert Nóri - Szülésfelkészítő tréner, dúla, gyermekágy- és szoptatástámogató dúla, masszőr, babamasszőr, haptoterapeuta, pedagógus

E-mail: doulanori@gmail.com
FB/ Albert Nóri - Szülésfelkészítő Győrben - Várandós Családi Műhely
FB/ Korokan masszőr Győr - Albert Nóra
https://haptonomia.hu/szakemberek/


doulanori@gmail.com

Várandós Családi Műhely napló és következő alkalom

2016.11.02 14:37

A Várandós Családi Műhely legutóbbi, szoptatós alkalmán már 4 lelkes kismamával dolgozhattam együtt. Átbeszéltünk minden felmerülő kérdést, melyeket közösen gyűjtöttünk össze a műhely elején, kiegészítve azokkal a fontos szoptatással kapcsolatos témákkal, amelyekről minden kismamának fontos tájékozódnia már a várandóssága alatt, a zökkenőmentesebb első hetekhez. 

Következő alkalmunkon, 2016. november 14-én, hétfőn nagyon fontos téma következik: Magáról a nagy eseményről beszélünk, amelyre 9 hónapig készülünk - a vajúdásról, szülésről, és a szülést kísérő-támogató segítő szerepéről, feladatairól! :-) 

Nagyon izgalmas alkalom lesz, Kismamáim és a kedves Apukák-kísérők már nagyon várják, ugyanis ez bizony ilyen páros alkalom lesz!! Természetesen, aki pár nélkül jönne, szeretettel várjuk, nem feltétel! ;-) Kérlek Benneteket, jelentkezzetek be a doulanori@gmail.com e-mail címen, hogy tudjam, hány főre számítsak! Köszönöm!